Een mooie samenwerking met Bedrukken.nl

Een mooie samenwerking met Bedrukken.nl

Tijdens ons uitje naar de Efteling hadden we Goodie Bags; vrolijke tasjes die we speciaal via Bedrukken.nl hadden laten maken. Én waarmee we de kinderen extra blij konden maken.

bedrukken.nl is een leverancier van promotionele relatiegeschenken en draagt graag een steentje bij aan goede doelen. Relatiegeschenken bedrukken is hun vak en dat doen ze dan ook met liefde. Een opdruk kan bestaan uit een (bedrijfs)naam, logo of tekst. Bedrukken.nl heeft ons voorzien van mooie bedrukte rugzakjes. De katoenen tasjes van goede kwaliteit zijn voorzien van het Kiwanis Montferland Kidsclub-logo. De tasjes hebben we gevuld met allerlei lekkers, zodat de kinderen voldoende eten en drinken hadden voor de hele dag.

Ons evenement Coole Moves, Beste Beats vindt plaats op 9 juli en ook dan voorziet Bedrukken.nl ons van bedrukte zonnebrillen. We verwachten dat het prachtig weer wordt dus de zonnebrillen met logo zullen goed van pas komen. Ben je op zoek naar promotieartikelen voor jouw evenement of festival? Neem dan eens een kijkje op de website van Bedrukken.nl. Ze hebben een ruim aanbod promotieartikelen. Kies voor zonnebrillen bedrukken met de naam van het evenement of laat frisbees bedrukken met een logo. Wij hebben er een mooie samenwerking aan overgehouden!

Deel deze post